Egy Mátyás hegyi lakás, ahol csak a nappali 60 nm…

Egy Mátyás hegyi lakás, ahol csak a nappali 60 nm…

Igazi klasszikus szépségre bukkantunk a Mátyás hegy közelében. Polgári miliő, hatalmas, 393 nm-es alapterület, sok-sok könyv. De az intellektusukat csiszolóknak is kijár a kényeztetés, így egy szauna is helyett kapott a 210 milliós ingatlanban!

 

A Mátyás hegy közeli szépségről, részletesen

 

“Budapest, III. ker-ben, Mátyás hegy aljában belbuda közeli, több generációnak teljes elszeparálódásra tökéletesen alkalmas, vagy nagy családnak sok gyerekkel tágas életteret kínáló kizárólagos kertrészes, de nem kertkapcsolatos lakás eladó. Csodálatos panoráma a városra és a közeli Mátyás hegyre. A lakás, mely az 1., 2., és 3. (tetőtéri) szinten helyezkedik el 287,3 nm. Egy 60,4 nm-es nappaliból, továbbá 6 egész szobából és 1 félszobából, különálló konyhából, 4 komplett fürdőszobából, háztartási helységből áll össze. A 2 erkély össz mérete: 31,6 nm.

Ehhez a Mátyás hegyi lakáshoz tartozik a -1 szinten lévő 90,3 nm-es 2 szobás kertkapcsolatos lakás, mely a korábban ott lévő uszodatérből lett átalakítva. Ugyanezen a -1-es szinten van a teremgarázs, melyben 2 autó elhelyezésére van mód. A lépcsőházban lévő orsótér lift beépítésére lett tervezve. A kert gondozottállapotban van, a tulajdonos építész tervezte, és vezette le a kivitelezést!”

 

További részletek és fotók a Mátyás hegyi lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?