Cikkek a CSOK címkével

8 év után ismét nagyszabású ingatlanvásár Szegeden!

100.000 m2 ingatlan egyetlen vásáron! Ha új vagy használt ingat­lant szeretne vásárolni, érdeklődne az aktuális ingatlanpiaci helyzet felől, felújítana, illetve átépítene, ott a helye a szegedi Dóm téren megrendezésre kerülő KAAS Otthon Ingatlanvásáron szeptember 30. és október 2. között.

Új szolgáltatás: CSOK kalkulátor minden ingatlanunkra! Igen, ingyen!

A City Hitelbróker Kft. és az Ingatlanbazár.hu karöltve új szolgáltatást nyújt az ingatlanok szerelmeseinek, mellyel a CSOK alapvető szabályrendszere alapján ellenőrizhetik, várhatóan jogosultak-e állami támogatásra. Mehet a nézelődés és a pofon egyszerű tájékozódás! 

CSOK buktatók: a már bejelentett lakhatás esete

A CSOK törvény rendelkezik arról, hogy a támogatást 2008. július 01–én, vagy azt követően kiadott építési engedéllyel rendelkező új lakás építéséhez, illetve 2008. július 01–én, vagy azt követően kiadott használatbavételi engedéllyel, vagy a használatbavétel tudomásulvételét igazoló hatósági bizonyítvánnyal rendelkező új, lakás vásárlásához vehetik igénybe az ügyfelek. De…

Budapesti CSOK-osok, avagy lakások 10 millióig

Ha már itt a lehetőség a támogatás bezsebelésére, megnéztük, jelenleg milyen lehetőségek várnak a CSOK-ot igénylőkre. Fővárosi lakások következnek 10 millió forintig. 

Ingatlanajánló

MÉG TÖBB INGATLAN