Új szolgáltatás: CSOK kalkulátor minden ingatlanunkra! Igen, ingyen!

Új szolgáltatás: CSOK kalkulátor minden ingatlanunkra! Igen, ingyen!
A City Hitelbróker Kft. és az Ingatlanbazár.hu karöltve új szolgáltatást nyújt az ingatlanok szerelmeseinek, mellyel a CSOK alapvető szabályrendszere alapján ellenőrizhetik, várhatóan jogosultak-e állami támogatásra. Mehet a nézelődés és a pofon egyszerű tájékozódás! 

A CSOK a jövőben meghatározó tényező lesz a családok otthonhoz jutásában, hiszen nem csak az új építésű ingatlanok megvásárlásában, hanem a használt ingatlanok vásárlásába vagy bővítésébe is besegít az állam. Így elmondhatjuk, hogy minden lakóingatlan vásárlása történhet támogatott formában.
kal
Kalkulátorunk megmutatja, hogy Ön várhatóan jogosult-e a támogatásra, és ha igen, akkor külön tud kalkulálni arra is, hogy milyen összegű támogatást tud igénybe venni. Amennyiben várhatóan nem jogosult eredményt produkál kalkulátorunk, akkor se adja fel!
A kalkulátort készítő City Hitelbróker Kft. tanácsadói díjmentesen tanácsot adnak Önnek, hogy hogyan tudja mégis igénybe venni a támogatást, ha van rá mód, hiszen lehetnek olyan speciális körülmények, részletek, melyeket a legprecízebb kalkulátor sem tud figyelembe venni.
kal2
A City Hitelbróker Kft. piacvezető pénzügyi tanácsadó partnerünk, 2008 óta tevékenykedik a magyar piacon, 100% magyar tulajdonú cégként. A magyar bankok szerződött hivatalos partnereként a lakáshitel ajánlatok legjavát tudja bemutatni és elhozni ügyfeleinek, segítve a legjobb választást az adott egyedi esetben. Országos pénzügyi szakértői hálózata révén szinte minden nagyvárosban tudja biztosítani ügyfelei kiszolgálását.
Fontos azt is felismerni, hogy lakáshitel témában információt gyűjtő érdeklődők kizárólag pénzügyi szakértő által tudnak egy helyen olyan ajánlatot kapni, amely minden támogatási formát felölel akár több pénzügyi szereplő termékkombinációja által.
kal1
Tudta például, hogy a támogatott hitelen, a CSOk-on és a kedvezményes ÁFA kulcson kívül egy 5 fős 3 gyermekes család amennyiben most igényli, az elkövetkezendő 10 évben további 3 600 000 Ft állami támogatást igényelhet, amit akár a támogatott lakáshitel visszafizetésére is fordíthat?
kal5

 

Ellenőrizze le, hogy Ön jogosult-e a CSOK-ra!