Budapesti CSOK-osok, avagy lakások 10 millióig

Budapesti CSOK-osok, avagy lakások 10 millióig

Ha már itt a lehetőség a támogatás bezsebelésére, megnéztük, jelenleg milyen lehetőségek várnak a CSOK-ot igénylőkre. Fővárosi lakások következnek 10 millió forintig. 

1127 találattal indulunk, nyilván sok a duplikátum és a nagyobb családok számára lakhatatlan otthon.

Szűkítünk tehát, 2 szoba alá nem megyünk, bár egy idő után egy 5 fős családnak ez is kevés lesz, na de most most van. 258-ra csökken így az eladó, CSOK-kal igénybevehető lakások száma. Még ez sem kevés, bőven akadhat jó helyen is ingatlan. 70 nm alapterületű a legnagyobb otthon, amit találunk. Nem máshol, mint a XIII. kerületben. A hirdetés gyanúsan csodálatos, bízunk benne, az eladó és családja jól van és az ár nem függ össze valamilyen szorultabb helyzettel, tragédiával.

csok

Tovább a hirdetésre

3 szobás lakás estén már csak 23 opciónk akad, nagyrészt már külkerületekben, kisebb alapterülettel. Egy józsefvárosi 2+1 félszobás otthon a Füvészkert közelében jónak tűnik, kérdés, hogy az egyetemi campus tervek mennyire dúlják majd fel az itt lakók életét.

csok1

Tovább a hirdetésre

Úgyhogy minden a legnagyobb rendben. Persze nagy kérdés, mekkora felfordulást okoz majd a piacon a CSOK-őrület és hogyan változnak az árak. Addig is itt lehet szemezgetni a jelenleg elérhető fővárosi lakások közül, 10 millió forint értékig.