Egy nappali+hálószobás lakás csodás átalakítása egy négy fős család számára

Egy nappali+hálószobás lakás csodás átalakítása egy négy fős család számára

Hogyan fér el egy pár és két gyerek kényelmesen egy egy hálószobás lakásban? Megmaradhat-e a privát szféra a szülők számára egy ilyen felállásban? Megfelelő tervezéssel: naná! Jöjjön egy izgalmas, elegáns példa arra, hogy sok jó ember – tökéletes megoldásokkal – kevés helyiségben is elfér!

A New York-i házaspár, Casey és Kumar a család bővülésekor először a Nagy Alma elhagyását fontolgatta. Azonban, mivel mindketten tervezők, végül úgy döntöttek, abból főznek, amijük van. Szerintünk jól tették. És persze jól oldották meg a feladatot!

csal1

A két és négy éves fiúk megkapták a hálót, már csak a párnak kellett egy hely, ahol házastársi életet is élhetnek. A megoldást végül a korábbi, hosszúkás, elnyújtott étkező adta. Na meg egy mobil ajtóelem, melynek beépítése után – ahogy az alaprajzon is látható – egy ún. felxibilis helyiség alakult ki. Nem egy ördöglakat, az viszont tény, hogy míg nappal a család akár közösen is használhatja a teret, vagy akár a barátok is felugorhatnak, este pikk-pakk kialakítható a szülői hálószoba.

csal2

csal2a

Ha gif fájlok segítségével szeretné látni, hogyan is alakul át a szoba, kattintson az alábbi linkre!

csal3

csal4

csal5

csal6

Forrás: apartmenttherapy.com