Cikkek a család címkével

CSAK POZITÍVAN! #2 – Otthonból munkahely, iskola és szórakoztató központ

A négy fal közé bezárva sem egyedül, sem párban, sem egy szakajtónyi gyerekkel és háziállattal nem kellemes napokig, hetekig ellépbecolni. A mindannyiunk érdekét szolgáló #maradjotthon mozgalom azonban lehet jobb, mint gondolnánk. Rajtunk és egy-két trükkön múlik a kötelező és önkéntes karantén időszak jó hangulata és hatékonysága. Tippek, kicsit “ingatlanosabb” szemmel!

Hogy lehet egy 68 nm-es, szuper óbudai lakás csak 29,9 millió forint?

A fotók alapján a kínált ingatlan teljesen rendben van, a négyzetméterár azonban különös. Még úgyis, hogy a tulajdoni lapon “csak” 58 nm szerepel. Persze a hirdetés közepén kiderül, miért a nagy kedvezmény. A fotók azonban nem adnak okot a körülményektől való félelemre. És hogy miért az alacsony ár? Mutatjuk!

Szent István parki klasszikus: albérlet havi 395 ezerért!

“Kiadó Újlipótvárosban, a Szent István park déli oldalán, egy felújított, 95 nm-es, 3 szobás, 2 fürdőszobás, elegáns polgári lakás.” A többiről beszéljenek a tényleg gyönyörű és vonzó képek. Igazi családos paradicsom!

Végre valaki a téli Balaton szépségét is megmutatta egy ingatlanhirdetésben!

A nyaralók iránti kereslet az év elején már növekedésnek indul, a pihenni vágyók korán szeretnék kiválasztani jövőbeni oázisukat. A Balaton sosem megy ki a divatból, de kevesen hívják fel a figyelmet a téli előnyeire. Korcsolyára és telelésre fel, hála egy fenyvesi hirdetőnek és 69,99 milliós ajánlatának!

Ingatlanajánló

MÉG TÖBB INGATLAN