Lakások a Budai Várnál, 10 millió körül?

Lakások a Budai Várnál, 10 millió körül?

Ha azt gondolja, így csak bérleti jogot vásárolhat, téved! Árverési tételek és kisebb-nagyobb meglepetést okozó ingatlanok a patinás I. kerületben! Persze főleg járdaszint magasságban…

Az I. kerület Attila úton eladó egy 12 m2-es hivatalosan raktár megnevezésű, de lakható, felújított állapotú, fekvőgalériás ingatlan. A 2 m2-es zuhanyzós wc fölött van a stabil szintén 2 m2-es fekvőgaléria, a szoba rész 7,6 m2-es. Konyha nincs, de a zuhanyzó rövidebbik falán át lehet vezetni a vizet és egy kisebb konyhapultot lehet kialakítani. Gáz nincs bevezetve, a fűtést elektromosan lehet megoldani.

1

ÁRVERÉSI VÉTEL! Az ingatlan becsült értéke: 18 450 000 Ft, minimál ára: 9 225 000 Ft!!!
Az ingatlan a tulajdoni lap, valamint az adó- és értékbizonyítvány szerint 41 nm-es társasházi apartman. Adó- és értékbizonyítvány alapján helyiségei 1 szoba. Közművesítettsége: vezetékes víz – gáz – villany – csatorna, készültségi foka 100%

2

I. ker. Hattyú utcában eladó egy teljes körűen, fiatalosan, minőségi anyagokkal FELÚJÍTOTT 34 négyzetméteres, galériás ingatlan, amely a tulajdoni lapon nem lakásként szerepel.
A felújítás során a víz és villanyvezetékeket kicserélték, kiváló minőségű burkolatokat, új nyílászárókat, bejárati ajtót, konyhabútort építettek be. Alacsony fenntartási költségek, a közlekedési feltételek kiválóak!

3

Szél Kálmán tértől 1 percre, azonban mégis csendes helyen keresem új lakómat, aki meglátja a fantáziát az elrendezésemben, átalakíthatóságomban, egyéni igényének megfelelő felújításomban. Előző tulajdonosaim elsősorban a kitűnő közlekedés és infrastruktúra miatt szerettek élni velem.
Szeretném a következő lakóim igényeit is kiszolgálni, akár felújítva lakóingatlanként, akár átalakítva irodaként, vagy üzlet helységként, e pompás környéken!

4

1.kerület, Váralján, a Hunyadi János utcában 15 nm-es, felújított, a lakáshoz készített bútorokkal berendezett, kert kapcsolatos kis szuterén lakás eladó. Rendezett házban,gyönyörű környezetben lévő kis garzon kiváló befektetés is.

5

További I. kerületi lakások ár szerint növekvő sorrendben az alábbi linkre kattintva érhetőek el!