Újabb design lakás 30 millió alatt, Budapest szívében

Újabb design lakás 30 millió alatt, Budapest szívében

Nem minden befektetői felújítás működik. A most következő, VII. kerületi design otthon azonban többszöri megtekintésre is kellemes otthonnak tűnik. 33 nm, ráadásul legfelső szint! Jöhet, ugye?

“VII. kerületben, Erzsébetvárosban ELADÓ, egy szobás, 33 m2-es gyönyörűen felújított, egyedi, galériázott otthon. Az egész lakásban méretre készített, beépített bútorok vannak, a konyhabútorhoz új hűtőszekrény is tartozik. A lakás nagyon világos köszönhetően a fekvésének, és egy újonnan épült hatalmas parkra néz. A rezsi nagyon alacsony. A lakás befektetés céljára is kiválóan alkalmas. A közlekedés kiváló, pár perc sétára számos busz, és a metró is jár.”

 

Galéria és design

 

Forrás

Galéria témakörben tucatnyi hirdetést és design megoldást felölelő posztot megosztottunk már a blogon. A galéria jelensége a rendszerváltás környékén még egészen másképp festett, mint a mai trendek. Sok, hatalmas belmagassággal rendelkező lakás tulajdonosa élt a beépítési lehetőséggel, a funkció mellett a design azonban sokszor elveszett.

Az új anyagok és formák mellett a hasznosítás módja is változott. Bár a galéria megtöri a teret, ezért sok esetben kissé “klausztrofóbiás’ érzést kelt, mégis jól alkalmazható, főleg kis lakások esetén. Mára nem csak a függő galériák, de a “doboz szerűen” beépített fürdők feletti design alvóhelyek, home office-ok is terjedőben vannak Magyarországon.

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?

 

További részletek, fotók és alaprajz az eladó, VII. kerületi design lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!