Földszinti lakásba ennyire még nem vágytunk!

Földszinti lakásba ennyire még nem vágytunk!

A Vörösmarty utca utca VII. kerületi szakaszán, a Hunyadi tér közelében csodásan rendbeszedett földszinti lakást kínálnak megvételre. A 35 milliós ingatlan előtt apró, udvari üldögélésre alkalmas sarok is elhelyezkedik. Lássuk, a hét egyik szépségét!

 

A földszinti ingatlan környékéről, szőrmentén

 

“37m2-es, 2 szobás földszinti lakás várja új tulajdonosát! A VII. kerületben, a Vörösmarty utcában (közel a Hunyadi térhez) található ez az átlagos-jó állapotú, 3 emeletes tégla építésű ház. Szuper a lakóközösség, főként fiatalok lakják, így könnyű dolga van a közös képviseletnek, mert a közösség nyitott az újításokra. A belső udvar egy része már fel lett újítva, jövőre pedig a 2. szintig körben megcsinálják a belső homlokzat fennmaradt részét is!”

 

A lakásról, részletesen

 

“A földszinti lakás 37 m2es, egy amerikai konyhás nappalival és egy külön hálószobával. Az igényes konyhabútor pár éves, amikor megcsináltatták, akkor még nem tervezték eladni a lakást. A gépek (sütő, beépített mikró, hűtő, mosógép) persze mind maradnak a lakásban.
Szép fa bejárati ajtó van, és eredeti fa ablakok.

Fűtését parapetes konvektor adja, ami szuperül befűti az egész lakást, a melegvizet gáz-átfolyós vízmelegítő, ami nagyon praktikus a hosszan zuhanyzóknak 😀 persze villanybojlerre ki lehet cserélni. Közös költsége 10000 Ft, mely tartalmazza a a felújítási alapot, takarítást, szemétszállítást, biztosítást is. Víz, gáz, áram fogyasztás alapján fizetendő. Belmagassága 3.4m. A földszinti lakás tehermentes, 1 tulajdonossal 🙂 […]”

 

 

További részletek és fotók földszinti szépségről  az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?