Slágertermék: 2708 újépítésű lakásért versengenek a vevők a budapesti ingatlanpiacon

Slágertermék: 2708 újépítésű lakásért versengenek a vevők a budapesti ingatlanpiacon

Budapestet is elérte az újépítésű ingatlanok láza. A vg.hu szakértői cikke nyomán megnéztük a konkrét kínálatot és kiemeltünk egy-egy példát a sláger kerületek közül! Valamint hoztunk egy ritkaságot az újépítésű otthonok világából.

 

Újépítésű lakások a sláger kerületekben

 

“Az ingatlankereskedelmi oldalon az újépítésű ingatlanok látogatottsági adatai szerint a legtöbbet keresett budapesti kerület továbbra is a XIII. és a XI., amelyektől csak egy kicsit lemaradva a IX. és a XIV. kerület következik, és sok keresést rögzítenek a III. és a VIII. kerületre is. Körülbelül ez a legdrágább városrészek sorrendje egyben a budapesti újépítésű ingatlanok piacán is.” számolt be a vg.hu-nak munkatársunk, Panek József, az Ingatlanbazár elemzője.

Egy-egy példa az említett kerületek jelenleg is elérhető, újépítésű lakásai közül:

 

És egy ritkaság az újépítésű lakások piacán, 29,9 millióért!

 

“VALÓSÍTSA MEG ÁLMAIT, EGY BELVÁROSI TETŐTÉRI LAKÁSBAN, A MEGÚJULÓ KODÁLY-KÖRÖNDNÉL!!! Kiemelkedő lokációnál, az Andrássy út szomszédságában, az épp megszépülő Kodály-körönd vonalában kínáljuk megvételre, ezt az ÉRVÉNYES ÉPÍTÉSI ENGEDÉLLYEL rendelkező, már elkezdett tetőtéri projektet.

A projekt, egy négy emeletes, jó állapotú liftes épület tetőtéri szintjén található. A tulajdoni lapon 132 m2-s TETŐTÉR rész, önálló albetéttel és helyrajzi számmal rendelkezik, valamint 2022 novemberéig érvényes rá, a jelenleg hatályos építési engedély. A kivitelezés már elkezdődött, amit az új tulajdonosnak kell befejeznie. A tervek szerint egy bruttó 120 m2 (nettó 80 m2) alapterületű, három szobás, teraszos tetőtéri lakás kialakítására van lehetőség. A közművek bevezetése még hátra van, de minden közmű bekötésére van lehetőség. A projekt a teljes dokumentációval együtt eladó. […]”

További részletek és fotók az újépítésű ritkaságról az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?