Szerelem: elegancia, napfény, kényelem a Székely Bertalan utcában!

Szerelem: elegancia, napfény, kényelem a Székely Bertalan utcában!

82 nm-es, azonnal “beleszeretős”, Székely Bertalan utcai otthon képe csillant meg a képernyőn. Nyilván megnéztük, miről is van szó. Vannak igazán jó lakások és van “az igazi”. Mi olvadozunk! És ön?

A Székely Bertalan utcai otthonról, részletesen!

 

01a

A Székely Bertalan utcai ingatlan jellemzői

  • Város: Budapest
  • Ár: 72 400 000 Ft
  • Méret: 82 m2
  • Szobák száma: 2
  • Félszobák száma: 1
  • Építés éve: 1903
  • Belmagasság: 300 cm
  • Emelet: 4. emelet
  • Lift: Igen

“I. kerületben, az Andrássy út és a Diplomata negyed szomszédságában, a Székely Bertalan utcában ELADÓ egy frissen felújított, loft stílusú lakás. 1903-ban épült, felújított épület 4. (utolsó) emeletén található, a lakás 2001-ben épült. A lakás 82 nm, nappali amerikai konyhával, két szoba, erkélykapcsolattal. Két fürdőszoba van, az egyik zuhanyzós, a másik kádas. A 7 nm-es erkély csendes, nyugodt belső udvarra néz.”

02

02a

03

04

05

További fotók és részletek a Székely Bertalan utcai lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

És akiről az utcát elnevezték…

 

A kolozsvári születésű festő nemesi családból származott, pozíciójának köszönhetően pedig bölcsen bejárta Európa egy részét. “[Székely] Kiváló pedagógus volt. Eredetileg mérnöknek készült Bécsben, de 1851-ben átiratkozott az akadémiára, majd Waldmüller szabadiskolájába járt. 1859-ben Drezdába ment, azután Münchenben képezte magát. Megfordult Berlinben, Franciaországban, Hollandiában, Németországban, Olaszországban, Londonban. 1855-ben visszatért Erdélybe, ahol éveken át cégtáblafestéssel, rajzóraadással tartotta fenn magát.” olvasható a művészről internetes szócikke alatt. Székely persze Budapesten is megfordult, de ami talán a legfontosabb,nemcsak technikailag, de elméletileg, esztétikailag is a kor egyik  legműveltebb mestere volt, aki a tanításhoz szükséges minden adottsággal rendelkezett.

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?