Mediterrán luxus Fóton, laza 450 nm-en…

Mediterrán luxus Fóton, laza 450 nm-en…

Hatalmas mediterrán családi ház keresi-várja új tulajdonosát. Sötét, hideg napokon sosem árt belesni egy délies stílust képviselő házba. Sok-sok fotó!

Mediterrán életérzés, számokban, adatokban

 

“Megvételre kínálunk Fóton egy 2009-ben épült, bruttó 450 nm-es, 8 szobás, minden igényt kielégítő mediterán stílusú luxus ingatlant, számos extrával. Az ingatlan Wellness helyiséggel, borospincével, valamint egy 3 beállásos garázzsal is rendelkezik. Az infrastruktúra kiváló, bevásárlási lehetőség, gyógyszertár, orvosi rendelő, iskola, óvoda a közelben, a vasútállomás 3 percre található.”

A mediterrán hangulatú ingatlan jellemzői

  • Város: Fót
  • Ár: 169 900 000 Ft
  • Méret: 450 m2
  • Szobák száma: 7
  • Félszobák száma: 2
  • Autóbeálló: Igen
  • Erkély: Igen
  • Terasz: Igen

05

01a

01b

02

03

04

 

További fotók és részletek a mediterrán otthonról az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Mediterrán otthonok, országszerte!

 

A mediterrán építészeti és belsőépítészeti, lakberendezési stílus jó ideje dívik hazánkban. Más kérdés, hogy nem minden esetben sikerül olyan ízléssel felhúzni az ingatlant, mint azt a déli vidékeken élőknek sikerül. De a szándék a fontos!

A mediterrán életérzésre érthető okokból vágynak – főként a tehetősebbek -, bár mi úgy véljük, még mindig meglepő egy teljesen táj-idegen épület beillesztése randpm helyekre. De a nagy szigorúság mellett azért számos alkalommal rajongtunk már eladó, meditárrán hangulatot árasztó házak, villák iránt. Ezekről tucatnyi posztban itt olvashat, és persze ítélkezhet vagy lelkendezhet, ízlésének megfelelően!

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?