Hársfa utcai, hófehér álom: kislakás, kellemes hangulat, 34,5 millióért

Hársfa utcai, hófehér álom: kislakás, kellemes hangulat, 34,5 millióért

Karnyújtásnyira a Blaha Lujza téri csomóponttól, körbekerített fás park és játszótér, valamint kutyafuttató közelében kínálnak eladásra egy kisebb, Hársfa utcai, galériás otthont. Lessen be velünk az eladó ingatlanba!

Mi játszanánk még az alvó rész dizájnjával és kiváltanánk a teret kissé megnyomó, vaskos fa korlátot fém huzallal, kötéllel. A légies kinézet már úgyis a lakás sajátja, ne törjük meg nehezebb elemekkel. Nyilván sokan nem gondolnak ezekre a kérdésekre, hiszen a praktikum – főleg családosok esetén – elsőbbséget élveznek. A térérzet azonban sokat nyom a latba, tudattalanul is hat ránk, milyen elemek vesznek minket körül. Sok-sok kép egy egyedülállóknak és akár egyedülálló szülőknek is kiváló, Hársfa utcai ingatlanból!

 

A Hársfa utcai otthonról, részletesen

 

“Eladásra kínáltok a Nagykörúthoz közel, 2015-ben teljes körűen felújított nagyon szép, 1 teljes+1 félszobás első emeleti udvarra néző 37m2+ 14m2 (galéria) Hársfa utcai lakást. […] Szépen rendbetartott épület és lépcsőház. Jó a lakóközösség karbantartások és szükséges felújítások rendszeresen el vannak végezve. Rendezett társasház. A ház homlokzata szép.

A lakás légkondicionált! Beépített szekrényekkel, konyhai gépekkel. (Képen látható bútorok és berendezések a Hársfa utcai ingatlan árának részét képezik) Alacsony rezsiköltségek! Közös költség 9600Ft ami már a vizet tartalmazza. […]”

A Hársfa utcai ingatlan jellemzői

  • Város: Budapest
  • Ár: 34 500 000 Ft
  • Méret: 37 m2
  • Szobák száma: 1
  • Félszobák száma: 1
  • Belmagasság: 370 cm
  • Gépesített: Igen
  • Emelet: 1. emelet

01

01a

02

02a

03

04

05

 

További fotók és részletek a Hársfa utcai lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?