Ár-örvény: Mi kerül 31 nm-en 44,99 millióba? Mutatjuk!

Ár-örvény: Mi kerül 31 nm-en 44,99 millióba? Mutatjuk!

Ha ingatná a fejét és máris pötyögné a szitkokat, először vegyen egy levegőt. Egy ingatlan ára ugyanis annyi, amennyit kifizetnek érte. Hogy a tulajdonos ezúttal eléri-e a most látható árat, persze még kérdés. Egy biztos, sok munkát beletettek ebbe a finom, ráadásul nagyon jó helyen található lakásba. Az ár márpedig nem csak az alapterület függvénye.

Ár és érték – részletek

 

“Eladó Budapesten a VI. kerületben belső Terézvárosban egy 31 nm-es, 1+1 félszobás, 5. emeleti, napfényes, teljes körűen, igényesen felújított erkélyes lakás, gyönyörű panorámával. Fűtése elektromos. Az ingatlan pár lépésre található az Oktogontól a 4-es, 6-os villamos vonalán, illetve a kisföldalatti, ami pár perc alatt a belvárosba van.”

00

00a

01

02

03

04

04a

További részletek, fotók és alaprajz az ingatlanbazar.hu oldalán!

Tipp mindenkinek, ár ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?