Ha unja Budapestet, imádja Nagymaros báját és csak 17,5 milliója van egy otthonra…

Ha unja Budapestet, imádja Nagymaros báját és csak 17,5 milliója van egy otthonra…

Akkor a most következő, szuper, modern mini ház lesz az igazi! Vonattal pikk-pakk a főváros központjában, a Nyugatinál lehet. De ha nem kell bemennie, vagy csak egy jót sétálna, futna munka előtt, utána, a Börzsöny és a Dunakanyar mindenjóval szolgál, amire csak vágyhat! Nagymaros, te csodás!

Élet Nagymaros és persze a Börzsöny közelében – részletek

 

“Eladó a Nagymaroson egy kis “ékszerdoboz”! A faluban, nyugodt, kissé meredek, aszfaltos utcában, 226 nm nagyságú telken eladó egy 31 nm méretű ház. Az udvar zárt, parkosított, rendezett. A házban egy szoba, fürdőszoba, főzőfülke, belépő található.
Szerkezete vályogtégla, amely szigetelést is kapott. Belmagassága 220 cm. Víz,villany, csatorna rákötéssel rendelkezik, a gázcsonk az utcán található. A fűtést elektromos panellel, cserépkályhával oldják meg, és van még egy inverteres klíma is. Autóval az udvarban vagy az utcán lehet parkolni. Vasútállomás és a város központ kb.900 méterre található. Besorolása szerint belterület és lakóház.”

00a

01

02

03

További részletek, fotók és alaprajz a Nagymaros városában található otthonról ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek, Nagymaros ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?