A hét ingatlana: Penthouse életérzés és exotikus dzsungel hangulat az Újlipótban!

A hét ingatlana: Penthouse életérzés és exotikus dzsungel hangulat az Újlipótban!

Szemet gyönyörködtető, vidám dzsungel otthonra bukkantunk a Hollán Ernő utcában. Persze a profi fotók – melyek bevetését az első naptól jó szívvel ajánljuk – is ráerősítenek a hatásra, de ennek a 45 nm-es ingatlannak nem kell a hátszél. Kiváló környék, elképesztően igényes lakás, két terasz és egy jó ízlésű hirdető! Már csak a vételárra lesz szükség…

Dzsungel hangulat az Újlipótban – részletek

 

“Penthouse életérzés SZENT ISTVÁN PARKNÁL! Megvételre kínálok a XIII. kerületben, Újlipótvárosban, a SZENT ISTVÁN PARKNÁL egy Penthouse jellegű, NAPFÉNYES,TEHERMENTES, 45 nm-es +15 nm-es nagy és 2 nm-es kis terasszal rendelkező, egyedi, dzsungel hangulatú lakást. Fűtése házközponti, a közös költség 14.000 Ft.- havonta. Az ingatlanhoz külön pincerekesz és közös biciklitároló is tartozik.”

00a

00b

01

01a

02

03

04

További fotók és részletek az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?