Hajóskapitányok előre! Egy V. kerületi, tágas lakás várja önöket!

Hajóskapitányok előre! Egy V. kerületi, tágas lakás várja önöket!

A csodásan felújított, 90 nm-es, 2 hálószobás, 2 fürdős, nappalis, II. emeleti lakás mellett nyilván nem lehet szó nélkül elmenni. Elég csak az index képre rápillantani. Hajóskapitányok, rátok vár az ingatlan…?

A tény, hogy a lakberendezés és beltéri dekoráció egyik fő motívuma a hajózás, evezés, erőst kattintásra ingerelt minket. Nézzen be ön is egy 89,9 milliós, tágas, kellemes otthonba!

 

Hajóskapitányok kedvence, számokban!

 

A hajóskapitányok álom ingatlanának jellemzői

  • Város: Budapest
  • Ár: 89 900 000 Ft
  • Méret: 90 m2
  • Szobák száma: 3
  • Építés éve: 1880
  • Épület szintjei: 4
  • Belmagasság: 320 cm
  • Emelet: 2. emelet

“Az ajtón belépve egy tágas előtérben találjuk magunkat, innen közelíthető meg a tágas, amerikai konyhás nappali, a fő hálószoba és a kádas fürdő. A nappalin keresztül érhető el a többi helyiség a második hálószoba, a második fürdőszoba, a gardrób és az erkély. A lakás teljes egészében frissen lett felújítva és egy neves lakberendező tervei által rendezték be. [A hajóskapitányok legnagyobb örömére. a szerk.]

Az épület hasonlóan igényes mint a környéke, szép rendezett folyosók és utcák. A közelben a számos bevásárlási lehetőségen és iskolán túl rengeteg kikapcsolódási lehetőségünk is van, mint például a Károlyi kert vagy a Petőfi Irodalmi Múzeum. A tömegközlekedés is remek, hiszen az Astoria és a Ferenciek tere között helyezkedik el. Ajánlom azoknak akiknek az elhelyezkedés mellett az egyedi berendezés és a lakás minősége is fontos.”

00

00a

01

02

02a

02b

03

04

04a

További fotók, alaprajz és részletek a hajóskapitányok álma lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?