Az ország nem csak Budapest: döbbenetes luxus Kecskemét táján, 815 millióért!

Az ország nem csak Budapest: döbbenetes luxus Kecskemét táján, 815 millióért!

Egyedi luxusingatlan Kecskemét festői részén keresi-várja új tulajdonosát. Nyilván fúrja az ember oldalát, hogy ki építtetett és lakott egy ilyen otthonban. De fő a diszkréció!

Elégedjünk meg a csodás fotókkal és a virtuális nézelődéssel a magyar vidék egyik legexkluzívabbnak tűnő ingatlanában, ahol többek között “Versace csempeburkolatú szabadtéri fűtött medence, medence bár, fedett és szabadtéri relaxációs sarok, sziklakert” várja új tulaját!

Kecskéméti luxus, részletesen!

 

“Kecskemét igényes kertvárosi részén, csodálatos természeti adottságokkal megáldott festői környezetben, a fővárostól mindössze 50 perces autóútra található ez a maga nemében egyedülálló luxus ingatlan.

Kialakítása során minden szemszögből a tökéletesség és az elérhető legmagasabb minőség volt a cél. A végeredmény egy nagyon barátságos és élhető, kényelmes, esztétikus és szolgáltatásiban felülmúlhatatlan ingatlan lett, az alkalmazott korszerű technológiák révén alacsony fenntartási költségekkel. […]”

A Kecskméten álló ingatlan jellemzői

  • Város: Kecskemét
  • Ár: 815 000 000 Ft
  • Méret: 800 m2
  • Szobák száma: 7
  • Telek területe: 1150 m2

01

01a

01b

01c

02

03

04

További fotók és részletek a Kecskmét ékét képező lehetőségről az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek, Kecskemét ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?