Ürömi nagy öröm: modern luxus otthon jacuzzi-s panorámával!

Ürömi nagy öröm: modern luxus otthon jacuzzi-s panorámával!

Ha szereti a minimál stílust és a nyugalmat, na és persze van 149 milliója ingatlan vásárlásra, mutatunk egy tetszetős, ürömi darabot! Ha csak álmodozna és/vagy irigykedne, a 15 fotóból álló album akkor is jól jöhet…

Ürömi öröm, részletesen

 

“Ürömi lakóparkban kínálom ezt a minimál stílusú, különálló ikerházat. Ami csak a tárolóknál ér össze. Az ingatlan 2017-ben épült 5 szobás, 163nm lakóterület plusz két nagy terasz jellemzi (59nm és 28nm), nagy napfényes nappali extra hangulatvilágítással, a konyha minőségi elektromos berendezésekkel van ellátva, óriási amerikai hűtő, beépített minőségi konyhai eszközök, a konyhához természetesen tartozik egy kamra, a házban egyedi minőségi borítás van több helyiségben is. A földszinten, egy egyállású garázs beépített szekrénnyel, udvaron nagy tároló helységben lehet tárolni a kerti dolgainkat. A kert rendezett, öntöző rendszerrel ellátva. Riasztó berendezés klíma egyaránt tartozéka a háznak.

01
Nagy teraszok jellemzik az udvart és felső szintet is. Az alsó szinten jacuzzi és egy kivilágított medence található. A felső teraszon gyönyörű panoráma tárul elénk. A szobák tágasak, és több tároló hely is található, gardrób, beépített szekrények, fürdőszoba az alsó és a felső szinten is egyaránt elérhető. […]

 

Az ürömi ingatlan jellemzői

  • Város: Üröm
  • Ár: 149 000 000 Ft
  • Méret: 162 m2
  • Szobák száma: 5
  • Telek területe: 469 m2
  • Klíma: Igen
  • Fűtés típusa: Cirkó
  • Ingatlan állapota: Kiváló

01a

02

03

04

04a

További fotók és részletek az ürömi házról az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?