Cikkek a pezsgőfürdő címkével

Élet Józsefvárosban, kicsit másképp…

Ki ne asszociálna még mindig a VIII. kerület kapcsán a szűkös, piszkosabb utcákra? A városrész azonban már jó ideje reneszánszát éli. Így lehet, hogy a Józsefvárosban is akadnak luxus otthonok. Persze pezsgőfürdős tetőterasszal!

A hét ingatlana: jakuzzi a szoba közepén, Szentendrén!

Szentedre legjobb és biztonságos részén, Pismányban egy kivételes adottságú, igényesen kialakított, extrákkal felszerelt, elegáns 300 nm-es kétszintes luxus családi ház eladó. Az irányár 245 millió forint. A látvány és a színvonal pazar! És még a masszázskádnak is saját, panorámás helyisége van!

Fázik? Építsen magának jacuzzit! 40 mp-ben megmutatjuk, hogyan!

Elképesztő hideg csapott le ránk, a Kékesen havazik, az ősz egy hét után egyszerűen szublimált. Nincs más hátra, muszáj a kertben összehozni egy forró vizes medencét. Az internetnek hála találtunk is egy oktató videót. Mindössze 40 mp és megtudja, hogy készül a kerti pezsgőfürdő.

Bámulja jacuzziból a Balatont!

Bár mi magunk különösebben nem vágynánk az alábbi lehetőségre, azért jó szívvel megmutatunk egy fűzfői luxus ingatlant, melynek tetőteraszáról, a pezsgőfürdőből nézhetjük az öreg tavat. Már ha van rá 120 milliónk.

Ingatlanajánló

MÉG TÖBB INGATLAN