Tudta? Még ma is épülnek polgári villák!

Tudta? Még ma is épülnek polgári villák!

Sasadon, a XI. kerületben kínálják eladásra a most következő “luxusminőségű polgári villát”. A nyitókép magáért beszél, de érdemes alaposabban is szétnézni a kereken 700 milliós szépségben!

 

Eladó a XI. kerületben, Sasadon, egy 315 m2-es, újszerű építésű, luxusminőségű polgári villa, 172 m2-es intim kerttel (telek 620 m2), 2 állásos garázzsal és gépkocsi beállóval. A 3 szintes, tégla építésű, teljesen körbejárható családi ház a kerület egyik legszebb utcájában, csendes, madárcsicsergős környezetben található. A ház mögött található garázs az épület mentén húzódó kocsibehajtón közelíthető meg.

 

A polgári villa alaprajza

 

Helyiségei/elrendezése:
Összesen 3-4 háló, 4 fürdőszoba, 5 WC.
Földszint:
tágas előszoba, nagy beépített szekrénnyel; vendég WC, külön kézmosóval; gyönyörű, napfényes, erkélyre nyíló nappali és étkező; teraszra/kertre nyíló hálószoba, hozzá tartozó, kádas fürdőszobával WC-vel; erkélyre nyíló nagy főzőkonyha;
Emelet:
3 napfényes hálószoba; az emeleti előtérben dolgozó rész; tágas kádas fürdőszoba WC-vel; külön WC kézmosóval;
Szuterén:
tágas előtér; dolgozó/hobby szoba saját kertre nyíló bejárattal; fittness terem szaunával, jacuzzival; kazán- és háztartási helyiség; külön WC kézmosóval.

A melegvizet és a fűtést gázkazán szolgáltatja. A hideg bukolatú (gránit) helyiségekben padlófűtés van. A szuterén kivételével minden szoba légkondicionált.

 

A villa környékéről

A környék és az ingatlan elhelyezkedése nagyon jó. Békés, nyugodt környék. Mégis gyorsan elérhető minden, amire az embernek szüksége lehet. Több kisebb-nagyobb élelmiszer ill. egyéb bolt és szolgáltató, posta, gyógyszertár, orvos, iskola, étterem van a környéken és sok a szórakozási és kikapcsolódási lehetőség is ill. parkokban, kiránduló helyekben egyaránt bővelkedik ez a városrész.

Rövid sétára van buszmegálló. Ahonnan gyorsan elérhető a belváros vagy bármely közlekedési csomópont és egyéb járatok. Eladó a XI. kerületben, Sasadon, egy 315 m2-es, újszerű építésű, luxusminőségű polgári villa, 172 m2-es intim kerttel (telek 620 m2), 2 állásos garázzsal és gépkocsi beállóval.

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!