Mitől jó egy déli tájolású lakás? Egy Gellért-hegynél lévő szépség kapcsán kiderül!

Mitől jó egy déli tájolású lakás? Egy Gellért-hegynél lévő szépség kapcsán kiderül!

A déli tájolású lakásokat elsősorban a napimádók keresik, akik számára mindennél fontosabb a fény. Az egyre hektikusabb időjárás miatt azonban már nem csak a fényár, de a nyári hőség, vagy épp a téli extra meleg is szempont az ingatlanok kiválasztása kapcsán. Egy biztos, a most következő, déli tájolású otthon minden szempontból ragyogó!

 

“Gellérthegynél, modern házban, felújított, erkélyes, panorámás lakás! Eladó Budapest I. kerületében, modern stílusú, jó állapotú liftes társasházban, 4. emeleti, 81m2 + összesen 7m2 erkély, 2,5 szobás, felújított, déli tájolású, napfényes, kellemes méretű terekkel rendelkező lakás. A lakás rezsijének a költségei beleférnek a rezsicsökkentett árba! A lakás hasznos alapterülete 81 m2, melyhez tartozik két erkély és egy franciaerkély, melyek összesen 7 m2-t tesznek ki. A 4. emeleten helyezkedik el – ennek és déli fekvésének köszönhetően napfényes és panorámás a Gellért-hegyre.

A lakás 10 éve teljes körűfelújításon esett át, saját részre készült, így figyelembe lett véve minden olyan tényező, melytől kellemes és jól kihasználható otthon válhatott belőle. A felújítás során 3 rétegű ablakok, elektromos redőny, új elektromos hálózat és új hideg-meleg vízhálózat került beépítésre. A fűtése házközponti, egyedi méréssel (rezsicsökkentett árba belefér), ezen felül néhány éve beépítésre került 2 darab hűtő-fűtő klíma is a komfort további növelése érdekében. Így a lakás gázzal és árammal is egyaránt fűthető igény, vagy szükség esetén. 

 

A déli tájolású oldal és egyéb részletek…

 

A lakás déli fekvésű oldalán található a nagyobbik hálószoba francia erkéllyel és a nappali a saját erkéllyel, ebből adódóan napfényes mindkét helyiség az év minden szakában. A nappali és az étkező egybe lett nyitva, ezzel jobban kihasználható teret eredményezve. A kisebbik hálószoba északi oldalra néz és nagyon csendes, eddig dolgozószobaként funkcionált, de kiválóan alkalmas gyerekszobának is. Az egyedi design-al ellátott WC és fürdőszoba külön nyílóak. A konyhában az egyedi tervezésű konyhabútor beépített gépekkel (indukciós főzőlap, elektromos sütő, szagelszívó és mosogatógép) lett felszerelve. A konyhából nyílik a második erkély. A kamra a konyhából nyílik, itt kapott helyet a mosógép és a villanybojler is. A lakásban rengeteg tárolási lehetőség van, gardrób szekrény és beépített szekrény formájában. 

 

A környéken nagyon jó iskolák és óvodák találhatóak, közel a Tabán, a Nap-hegy, a Gellért-hegy, a Czakó pálya illetve a Czakó kert bistro. A társasház elhelyezkedéséből adódóan kiváló a közlekedés Buda és Pest irányába is. A társasház 1935-ben épült, rendezett, a közös terek felújítottak, beleértve a bejáratot és a lépcsőházat is. […]”

 

További hasonló, vonzó ottohnok  az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában, javítás nélkül közöljük.