Fehérholló ritka mára a nyaraló Börzsönyligeten

Fehérholló ritka mára a nyaraló Börzsönyligeten

Ezt annak apropóján merjük állítani, hogy folyton rajta tartjuk a szemünket a Dunakanyar kínálatán. Persze azért hoztunk egy eladó ingatlant a szóban forgó helyszínről. Pihenés Börzsönyligeten, 49,9 millióért?

 

A Börzsönyligeten kínált nyaralóról

 

Eladó Kismaros Börzsönyligeten, 680 nm nagyságú telken, egy 73 nm-s nyaraló. A terület erdős, szép részen helyezkedik, a telek nagyon lejtős, teraszos kialakítású. Körbekerített, hatalmas fákkal. Az udvarban van egy 8x4x1,2 m-s nagyságú vízforgatós, homokszűrős, feszített víztükrű medence, amely polikarbonát fedéssel rendelkezik.

Található rajta egy masszív alappal rendelkező régi építésű 28 nm nagyságú, teljesen felújítandó faház, amely ki lett bővítve egy 35 nm-s könnyűszerkezetes, szigetelt épülettel, amely még befejezésre vár. A Börzsönyligeten kínált ingatlan bővítményében egy csodás kilátással rendelkező amerikai- konyhás nappali, egy kisebb szoba és fürdőszoba lett kialakítva.

A fűtés elektromos panelekkel van megoldva a meleg víz ellátást elektromos bojler adja.Szennyvíz gyűjtése emésztőbe történik. Vezetékes víz, áram van. Az autók parkolására csak a telek alatt,az út mellett kialakított beállóban lehetséges. Megközelítése aszfaltos majd murvás úton van lehetőség. Hatalmas csend és nyugalom jellemzi a környéket, bár több állandó lakó is van.

További részletek és fotók a Börzsönyligeten álló nyaralóról az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?