Szondi-álom: más is szokott bútorok miatt ingatlanhirdetéseket nézegetni?

Szondi-álom: más is szokott bútorok miatt ingatlanhirdetéseket nézegetni?

Lehet, ritkaság számba megy, ha valaki úgy is megnyit egy ingatlanos oldalt, hogy épp se nem keres, se nem kínál. Mindenesetre mi szeretünk álmodozni, és az extrém ritkaságok mellett örömmel nézelődünk izgalmas bútorok között is. A Szondi utcában egy igazi klasszikusra bukkantunk. A 71 nm-es lakás nem okozott csalódást a nyitókép után sem!

 

A Szondi utcai eladó lakásról

 

“Diplomatanegyed – világvárosi hangulat!Parkra néző belvárosi lakás? Lehetséges!A Hősök tere közvetlen szomszédságában, a Szondi utcában, Epreskertre néző házban eladóvá vált egy elegáns, kétszobás, polgári lakás.A lakás a vastag falazatú téglaépület I. emeletén helyezkedik el, déli fekvésű, alapterülete 71 nm, belmagassága 4 méter.Középpontja a napfényes, tágas, 35 nm-es nappali, melynek 3 óriási, spalettás ablaka az előkerten át a parkra néz.A nappaliból nyíló, szintén napsütötte hálószobát 6 nm-es, álló galéria és alatta nagy, beépített szekrény teszik praktikussá, kényelmessé.A Szondi utcai lakás vizes helyiségei teljes felújításon estek át a közelmúltban, a radiátoros fűtésről új Vaillant gázkazán gondoskodik. Nemrég készült a kétszárnyú, biztonsági bejárati ajtó is, mely hőszigetelt és egy különnyíló vasráccsal is védett.

A lakáshoz tartozik egy tároló a pincében, mely egyelőre nincs elkerítve, a tulajdonos nem használta.A ház nyugodt, biztonságos, állandóan zárt, kaputelefonnal felszerelt. A szomszédok csendesek, rendesek.A Szondi utcai társasház gazdálkodása rendezett, tavaly és idén a tetőzet teljes felújítása zajlik.A környék közlekedése, infrastruktúrája kiváló. Az impozáns, mégis csendes, zöldövezeti helyszín ideális választás kényelmes otthon megteremtésére, de befektetési célra is szerencsés döntés lehet.”

További részletek és fotók a Szondi utcai lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetési szöveget eredeti formájában és központozásával közöljük.

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?