19,9 millióért 53 nm-es szuterén lakás eladó!

19,9 millióért 53 nm-es szuterén lakás eladó!

Bár szuterénben lakni csak keveseknek jut eszükbe, 20 millió alatt a fővárosban otthont találni nem egyszerű. Földszinti mini-garzon helyett tágas szuterén? Lehet, van aki számára ez a megfelelő megoldás!

 

A szuterén lakásról, részletesen

 

“Eladásra kínálok a VII.kerületbenegy 2020-ban teljes mértékig felújított szuterén lakást. Az ingatlannak három ablaka utcára néz, ezeken keresztül bejövő fénynek köszönhetően az lakás világos. Az ingatlanba belépvén kényelmes kis előtérbe érkezünk,ahonnan nyílik a nappali, mellyel a konyha amerikai jelleggel egyben van. A nappaliból nyílik egy kis félszoba, ebbenjelenleg egy ágyazható kanapé van elhelyezve. Innen jutunk el a fürdőbe,mely szintén teljesen felújított,a mosógép is itt kapott helyet.

Az ingatlan fűtése elektromos, ez kb.télen 20 000 Ft, nyáron majdnem 0 Ft. Kiegészítő fűtésként és klimatizálás céljából splitklíma került felszerelésre. A lakásban elektromos automata szellőzőrendszer működik, mely a levegő folyamatos frissességéről gondoskodik. Minden berendezés a vételár részét képezi,gépesített konyha,mosógép, klíma, látványkandalló és televízió, továbbá az ülőgarnitúrák és a mosógép is. Azonnal beköltözhető, azonnal használatba vehető. Tehermentes ingatlan.”

További részletek és fotók a szuterén lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?