A hét lakása: józsefvárosi eklektika 39,9 millióért

A hét lakása: józsefvárosi eklektika 39,9 millióért

Bár a körút zajossága miatt nem mindenki számára álom, a közlekedés és a főváros vérkeringésének közelsége hatalmas érték lehet sokak számára. Az alábbi, József körútra néző lakás a hét választása. Sok apró részletbe beleszerettünk.

A II. emeleti, nyugati fekvésű, 144 nm-es, 4 + 1 szobás, átlagos állapotú lakás ára 39,9 millió. A fűtést gáz-cirkó, illetve gáz-héra cserépkályha és hangulatos kandalló is biztosítja. A 3,6 méteres belmagasságú szobák mindegyikéhez ablak is jár.

A közös költség 26.000 Ft, melyet a leírás alapján egy “átlagos állapotú, “jó lakóközösséggel” rendelkező háznak fizethetünk. Mivel a tetőtér értékesítése folyamatban van, 1 év múlva akár megkezdődhetnek a nagyívű felújítási munkálatok és a hőn áhított lift kialakítása is.

Jó eséllyel kitűnő lehetőség befektetőknek kiadásra: albérlet és hostel szempontból is.

De ami mindezeknél minket jobban megfogott, az a galéria…

Fény, fa, kandalló. A tágas térben az ajtó és ablakkeretek és a parketta csak úgy ragyog. A nyers, puritán kandalló minimálisan kibillenti a szemet az egységből. De kis ráfordítással – vagy a bútorok cseréjével – kialakulhat az egyensúly. 

jo

 

Ugyanez az ablak irányából. Itt elfér pár barát.jo3

Jó, még mindig a fa felületeknek örülünk. jo1

Ok. Világbajnok részleket. Ágy és lábas kád, réz csövek, csillár, fotó, komód. Mindehhez a tapéta. Csodálat!jo2

Egészen különös konyha. Számunkra egyelőre ez a lakás gyenge pontja, de a Moza csempe azért menti a helyzetet. Meg az üveges szekrények.

jo4

Szeretet. Nagyon vicces a hosszúkás helyiség. A kisszék kicsit közfürdőt idéző hangulata abszolút kedvenc.jo6

Hát igen. Ha gigantikus az előszoba, az ember kezdene vele valamit. Biztos, hogy ez egy holttér, hiába van benne bútor. De jól néz ki, és ez is fontos a közérzethez. jo7

 

Egy kis segítség a lokációhoz. jo5

További képek és információk az eladó lakásról az Ingatlanbazár.hu oldalán!