Ennél jobb földszinti lakást nem talál! Ráadásul a Benczúr utcában van!

Ennél jobb földszinti lakást nem talál! Ráadásul a Benczúr utcában van!

Nem mindenki szereti a földszinti, udvari otthonokat, de az idősek, kerekesszékesek, kismamák lehet, nem vetik meg, ha nem kell lépcsőzni. Igaz, a most következő otthon galériás, így akadálymentesnek semmiképp sem mondanánk (a lépcsőházról pedig amúgy sem tudunk sokat), de egy biztos, aki szereti a kertesház életérzést, jó eséllyel rajong majd a belvároshoz közel eső kislakásért!

A földszinti szépség – részletek

 

Az ingatlan jellemzői

  • Város: Budapest
  • Ár: 34 500 000 Ft
  • Méret: 26 m2
  • Szobák száma: 1
  • Bútorozott: Igen
  • Fűtés típusa: Konvektor
  • Ingatlan állapota: Kiváló

00a

“ÉDES KIS STUDIÓ LAKÁS A DIPLOMATANEGYEDBEN BEÉPÍTHETŐ PADLÁSTÉRREL!A sok nagykövetség miatt gyakran “Diplomatanegyedként”emlegetett városrészben 26 m2 , 2 éve felújított , galériázott földszinti kis lakás keresi új tulajdonosát. A rezsije rendkívül alacsony, a közös költség korlátlan vízfogyasztással együtt is csak 8060 Ft. Első otthonnak, vagy akár befektetésnek is tökéletes választás a Benczúr utcában! Irányára:34,5Ft.”

01

01a

01b

02

03

További részletek, fotók és alaprajz a földszinti lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?