A hét ingatlana: egy mediterrán tájat idéző kőház, Füreden!

A hét ingatlana: egy mediterrán tájat idéző kőház, Füreden!

99 millió forintért keres új tulajdonost a most következő, izgalmas lehetőségeket magába rejtő Füreden álló ház. Az ingatlan kiváló elhelyezkedésének köszönhetően garantált a nyugodt pihenés, de 8-10 perces sétával akár a Balaton is elérhető. Ön hogyan alakítaná át a berendezést a saját képére?

A Füreden található szépségről, részletesen

“Balatonfüred csendes, nyugodt kertvárosi övezetében, nyeles telken elhelyezkedő kőház eladó! A Füreden található ingatlan két összefüggő területből áll, 565 négyzetméter belterület + 1493 négyzetméter zártkert. Az 565 nm nagyságú, belterületi telek felső részében található a ház, mely alsó szintjén konyha, étkező és egy fél szoba található / 28 nm /, innen nyílik egy nagyméretű / bto 48 nm/ boros pince. Külön bejárat vezet az első emeletre, ahol előszoba, közlekedő, fürdőszoba, egy nagyobb / 17 nm / és egy kisebb / 8 nm / szoba kapott helyet. A ház szépen karbantartott, kő falazatú, fafödémes, a tető 4 éve lett felújítva.

Az ingatlan Lke 10-es övezeti besorolású, beépíthetősége 20 %, építménymagasság 4,5 M, igény esetén a ház bővíthető. Az ingatlanhoz tartozik egy 1493 nm nagyságú zártkert, mely ősfákkal, gyümölcsfákkal / dió, cseresznye, meggy, őszibarack/ beültetett. A nagyméretű kertben több kerti csap, szalonnasütő és szanetli található. A Füreden álló ház mellett ásott kút van, mely kiválóan alkalmas öntözésre, gépjármű elhelyezésére szőlővel felfuttatott beállóban van lehetőség. Az ingatlan kiváló elhelyezkedésének köszönhetően, garantált a nyugodt pihenés, de 8-10 perces sétával könnyedén a parton is lehetünk.”

További részletek és fotók a Füreden álló szépségről az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?