Széna téri szépség: egy újabb Lakáskultúra magazinban megjelent, eladó lakás!

Széna téri szépség: egy újabb Lakáskultúra magazinban megjelent, eladó lakás!

Csodás, érdekes megoldásokkal és világító elemekkel játszó otthon jött szembe velünk az I. kerület impozáns kínálatában. A Lakáskultúra magazint is megjárt, Széna tér közeli otthon kapcsán a legjobb, ha a képek beszélnek!

 

A Széna tér közeli design szépségről, részletesen

“Napfényes, felső emeleti lakás a Vár tövében, 3 perc sétára a Széna tértől. A lakás paraméterei:

  • 2019-ben teljes gépészeti és esztétikai felújítás
  • A Lakáskultúra magazin 2021. februári számában jelent meg róla cikk, a belső dizájn lakberendezők munkája.
  • Elekromos fűtés – Déli tájolás
  • A Széna tér közeli, utcára néző, erkélyes, déli tájolású nappali 29 négyzetméteres alapterületével és a kapcsolódó 8 négyzetméteres konyhával tágas, kényelmes életteret nyújt.
  • A két háló csendes, udvarra néz, a kisebbikben beépített gardrób kínál bőséges tárolóhelyet.
  • A fűtésről esztétikus és gazdaságos elektromos fűtőpanelek gondoskodnak.

A liftes társasházban 20 lakás van, a lakóközösség csendes, barátságos. 100 méteres körzetben élelmiszerbolt, pékség található. Néhány perces sétával elérjük a 4-6-os villamos megállóját és az M2-es metrót, csakúgy, mint a Várat, vagy a megújult Millenáris parkot vagy a Széna teret. Egy perces sétára zárható teremgarázshely bérelhető. Amennyiben felkeltette érdeklődését, rugalmasan állok rendelkezésére.”

 

További részletek és fotók a Széna tér közeli lakás kapcsán az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?