Cikkek a Balatonfüred címkével

Luxus ikerház és őstörzsű olajbogyófa?

Az őstörzsű olajbogyófa említése nélkül is olvadtunk a Balatonfüreden kínált ikerház kapcsán. Na de így aztán végképp! Jöjjön egy igazi, exkluzív ínyencség a helyi ingatlanpiacról!

A hét ingatlana: egy mediterrán tájat idéző kőház, Füreden!

99 millió forintért keres új tulajdonost a most következő, izgalmas lehetőségeket magába rejtő Füreden álló ház. Az ingatlan kiváló elhelyezkedésének köszönhetően garantált a nyugodt pihenés, de 8-10 perces sétával akár a Balaton is elérhető. Ön hogyan alakítaná át a berendezést a saját képére?

Fényűzés, kicsit másképp: eladó kastélyok a Balatonnál

Szívünk mélyén sokan vagyunk királylányok és királyfiak. És bár néha a fehér ló és a fele királyság is hiányzik, azért a régmúlt kincseiben való gyönyörködést mi is megengedhetjük magunknak. Jöjjön három, szívfájdítóan kedves, eladó balatoni kastély…

Ötvös Csöpi sorozat – házak a filmes helyszínek közelében

Talán mondhatjuk, nem csak egy generációnak, de szélesebb tömegeknek is nagy kedvence volt Bujtor István legendás-kedves Ötvös Csöpi alakja. A kissé naiv, de annál szeretetreméltóbb “krimik” sokunk emlékezetébe alaposan bevésődtek. Megnéztük, egy-egy kultikus filmhelyszín közelében milyen opciók vannak letelepedni.

Ingatlanajánló

MÉG TÖBB INGATLAN