A 350 milliós ár nem változott, a hirdetés viszont sokat!

A 350 milliós ár nem változott, a hirdetés viszont sokat!

Az aktuális verzió egyetlen mondattal, a másfél évvel korábbi anyag romantikus húrokat pengető szöveggel kínálta az egyik legizgalmasabb, 350 milliós fővárosi lakást. Akkor és most, ingatlanhirdetési szempontból!

 

A 350 milliós lakásról, tömören

Jöjjön a rekord tömör 350 milliós ingatlanhirdetés, amelyben a képek veszik át a főszerepet. Semmi felesleges szócséplés, csak egy mondat, a főváros egyik legexkluzívabb otthonáról…

“Szuperpanorámás Penthouse lakás a belvárosban.”

További fotók a 350 milliós lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

És a 350 milliós lakásról, anno…

 

“Szeretné látni, hogy honnan szól a harangszó? Akkor ez a tökéletes lakás, mivel az ingatlanból varázslatos panoráma tárul elénk a Bazilikára. Belső kétszintes PENTHOUSE lakás a társasház 5 – 6. emeletén található. Egy igazi oázis a város felett, amely csendes és kellemes környezetet teremt a pezsgő belvárosi hangulatban. Több kisebb méretű teraszokkal és egy 60 nm-es tetőterasszal rendelkezik, ahonnan pazar körpanorámás kilátás nyílik Budapestre és a város nevezetességeire (pl. Budai vár, Bazilika, Opera, Halászbástya). Parkolás az utcában lévő mélygarázsban vagy a Bazilika előtti automata garázsban lehetséges.”

Korábbi posztunk, melyből az idézet származik, itt érhető el.

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?