Egy izgalmas luxus otthon Solymáron, a modern szerelmeseinek!

Egy izgalmas luxus otthon Solymáron, a modern szerelmeseinek!

A Szép Házak egyik számában is bemutatott, 2014-ben épült modern ingatlan sok szempontból izgalmasnak tűnik. Már csak 262 millióra van szükség, hogy meg tudjuk venni…

 

Az eladó, modern házról

 

“ […] A 2014-ben épűlt ,3 emeletes , 220 m² ,5 + 1 fél szobás modern Ingatlan Kiadó. Az emeleten található a luxus mesterlakosztály panorámás erkéllyel, hatalmas fürdőszobával és gardróbbal. Ezen az emeleten található még két hálószoba, szintén fürdőszobával és egy gardróbbal. Az alsó szinten egy nagy, 2 gépkocsi fűtéses, modern garázs található. Ezen a szinten ezen a szinten található még egy kondihelységnek is használható nagy terem, valamint wc, tároló és mosókonyha Miele gépekkel.

Extrák: padló- és mennyezetfűtés, klíma, fűtött autóbeálló, elektromos kötések, beépített mennyezeti hangszórók zenéhez a főfürdőben, riasztó távfelügyeleti szolgáltatással. A Francia Iskola 3 perc, az Amerikai Iskola és a SEK Budapest Nemzetközi Iskola 10 percnyire van autóval. Az ingatlan tömegközlekedéssel is jól megközelíthető, a 157-es busz megállója pár perc sétával elérhető. 5-10 percnyire vásárlási lehetőségek széles választéka található. – A környék ideális gyalogos és kirándulóhely, a Pilisi parkerdő családi kirándulásra alkalmas turistaútvonalai a ház mellett találhatók.

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek! 

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk. Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?