Kék árnyalatok és elegancia a Szív utcában

Kék árnyalatok és elegancia a Szív utcában

Megdobbant a szívünk a Szív utcai lakás láttán. A színek virtuóz használata és a beépített, rejtett ajtós elemek igazán korszerűvé tettek egy különös alaprajzú, polgári lakást. Nézelődjön, irigykedjen kicsit velünk…

 

A Szív utcai lakásról

 

“Maximalisták előnyben, hiszen ebben a lakásban a modern, letisztult elegancia és a belvárosi életérzés találkozik! Az Andrássy út és a Kodály körönd közvetlen közelében, a  csendes Szív utcára néző két szobás lakás, berendezéssel együtt ELADÓ. A környéket illetően pár percre minden, amit Budapest nyújtani tud.

A Szív utcai lakás adatai:

  • 64 nm
  • 2 szoba
  • 2. emelet
  • Közös költség: 18.000 HUF ( tartalmazza a vízfogyasztást )
  • Fűtés: Villanyfűtés mellett, mennyezeti hűtő-fűtő klíma biztosítja télen-nyáron a megfelelő hőérzetet

A házban 2021-ben a teljes villanyvezetéket felújították, kicserélték. Saját részre, átgondolt tervezés után újították fel, rengeteg tárolóhellyel kialakított. Minden gépészeti elemből a lakáshoz passzoló legkorszerűbbet és leghatékkonyabbat építették be. Minőségi alapanyagok, megbízható kivitelezés és korszerű technológia biztosítja a teljes kényelmet. Ez az ingatlan olyanoknak való, akik szereti az igényességet, precizitást és minőségi anyagokat. Befektetők számára: Airbnb-s tevékenységre alkalmas, üzemeléshez szükséges engedéllyel rendelkezik. […] ”

További fotók a Szív utcai lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?