A hét ingatlana: “oázis a város felett”, elképesztő dizájnba csomagolva!

A hét ingatlana: “oázis a város felett”, elképesztő dizájnba csomagolva!

Az Opera és a Bazilika között bukkantunk rá a most következő, tényleg lélegzetelállító oázis lakásra. Vagy inkább “tető palotára”. Jöjjön a hirdetés, amely nem nagyon igényel magyarázatot. Csak a szánkat ne feledjük el becsukni…!

A belvárosban lebegő oázisról, részletesen

 

Az oázis hangulatú ingatlan jellemzői

  • Város: Budapest
  • Ár: 350 000 000 Ft
  • Méret: 180 m2
  • Szobák száma: 5
  • Emelet: 5. emelet
  • Fűtés típusa: Cirkó
  • Ingatlan állapota: Kiváló

“Szeretné látni, hogy honnan szól a harangszó? Akkor ez a tökéletes lakás, mivel az ingatlanból varázslatos panoráma tárul elénk a Bazilikára. Belső kétszintes PENTHOUSE lakás a társasház 5 – 6. emeletén található. Egy igazi oázis a város felett, amely csendes és kellemes környezetet teremt a pezsgő belvárosi hangulatban. Több kisebb méretű teraszokkal és egy 60 nm-es tetőterasszal rendelkezik, ahonnan pazar körpanorámás kilátás nyílik Budapestre és a város nevezetességeire (pl. Budai vár, Bazilika, Opera, Halászbástya). Parkolás az utcában lévő mélygarázsban vagy a Bazilika előtti automata garázsban lehetséges.”

00a

00b

01

01a

02

05

05a

További képek, alaprajz és részletek a városi oázisról ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?