Előtte-utána: fotók a kedvenc Villányi úti lakásunkról!

Előtte-utána: fotók a kedvenc Villányi úti lakásunkról!

Augusztus 12-én írtunk a Bauhaus bérházról, amelybe beleszerettünk. Az akkor kiszúrt, eladó ingatlan teljes felújításra szorult. A munkálatok megtörténtek, eszméletlen eredménnyel! A Villányi úti ház otthona nem csak hogy költözhető, de soha jobb példánk nem volt az előtte-utána állapotokra!

A Villányi úti lakásról, immár “utána”!

 

“Budapesten a Villányi úton remek közlekedés mellett eladó egy 96 nm-es 3.emeleti 2+2 félszobás panorámás lakás! Nappaliból csodás kilátás látható a Sashegyre. Az ingatlan teljes felújításon esett át! Minden vezeték cserélve lett korszerű új kábelekre/csövekre. Áram: a vezetékek műanyag flexibilis gyűjtőcsőben vannak vezetve, így utólag is be lehet húzni plusz vezetékeket, falbontás nélkül. A villamos energia teljesítmény bővítésre került 3×16 Amperre, hogy megfelelően kiszolgálja a lakás megnövekedett elektromos színvonalát (pl. elektromos főzőlap). Csatorna-víz: mivel minden vizes egység máshova került, mint az eredeti helyén volt, itt is minden cső új, korszerű, előírásoknak megfelelő vastagsággal.

A konyhabútor elemek magukba foglalják az összes szükséges tároló elemet (edénytároló, evőeszköz tároló, kamraszekrények az ételek tárolására) és gépet (hűtő, fagyasztó, mosogatógép, indukciós főzőlap, sütő). Nagy közös térnek köszönhetően igazi családi fészek válhat belőle. Lakóközösség nagyon jó a ház tiszta rendezett. Háztól 2 percre villamosmegálló( 17-61) és Buszmegálló(960)is található!”

További részletek és fotók a Villányi úti lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán! Ha kíváncsi a korábbi, “előtte” állapotra, valamint a csodás Bauhaus épületre, blogposztunkban mindent megtalál! 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?