A hét ingatlana: egy állati lakás a Vadkörte utcából!

A hét ingatlana: egy állati lakás a Vadkörte utcából!

Eladó egy fővárosi, II. kerületi, Vadkörte utcában található, vadregényes ikerház fél! Csodás dzsungel Budapesten, fantasztikus helyen, elképesztően hangulatos belterekkel!

 

A Vadkörte utcai ingatlanról, részletesen

 

“Remetekertváros csendes utcájában eladó, panorámás, önálló kerttel, garázzsal és kültéri kocsibeállóval rendelkező, nagyon hangulatos IKERHÁZFÉL. A telek teljes mérete 1330 m2, ez oszlik ketté, a hasznos lakóterület hozzávetőlegesen 300 m2. A maga nemében ritkaságnak számít, akár több generáció együttéléséhez is kiválóan alkalmas ez az ingatlan. […]”

 

További részletek és fotók a Vadkörte utcai házról az ingatlanbazar.hu oldalán! 

A Vadkörte utca környékéről

A Hűvösvölgyi Gyermekvasút, Náncsi Néni Vendéglője, a Remete-szurdok és Ördög-árok között található, tágas és családias ingatlan egyértelműen azok számára lehet vonzó, akik keresik és élvezik a természet közeli programokat.

A nyugodt pillanatok garantáltak a Vadkörte utca keskeny, fákkal és bokrokkal szegélyezett vonalán. A Google Maps utcaképével kalandozva egyértelművé válik, hogy Budán lakni tényleg életérzés!

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?