A hét ingatlana: 252 nm-nyi kilátás a “Krisztinára”

A hét ingatlana: 252 nm-nyi kilátás a “Krisztinára”

Bár az alábbi, 206,5 milliós lakáson talán van mit felújítani, azért ahhoz kétség sem fér, hogy a páratlan kilátás és tágas terek megérik a pénzüket. Parketta és ajtókeret dömping a klasszikusok szerelmeseinek, elképesztő méretű helyiségek az átalakítás vizionáriusainak!

“IGAZI KURIÓZUM AZ l. KERÜLETBEN,KRISZTINAVÁROSBAN!!!
Eladásra kínálok az l. kerületben, Krisztinavárosban egy 252 nm-es, 6 +1 fél szobás, erkélyes, felújítandó, ÖRÖK KÖRPANORÁMÁS!!! , nagyméretű polgári lakást.
A lakás egy patinás, kb. 110 éves, folyamatosan karbantartott, LIFTES ház zárt lépcsőházából nyílik, a legfelső, 5. emeleten található. Ilyen magasra az utcazaj már nemigen jut fel, de gyönyörű örök panoráma nyílik a Budai Várra, a Krisztina térre és templomra, a budai hegyekre a Sas hegytől a Hármas-határ hegyen át a gellérthegyi Szabadság szoborig.

10891540-3

10891540-5

10891540-6

kr1
A lakás dupla saroklakás, három oldalra néz, valamelyik oldalról mindig besüt a Nap. Mind a hat szoba nagy alapterületű, 25 és 40 m2 közöttiek, a belmagasság 3,60 m.
A lakás műszakilag felújítandó, de a szerkezeti- és a bontható válaszfalak szerencsés elhelyezkedése miatt sokrétűen átalakítható, a felújítással egyidejűleg sok alaprajzi átalakítást tesz lehetővé – luxus lakássá, irodává, magánrendelővé, stb.
A szobák közötti válaszfalak egy kivételével mind bonthatók – de abba az egy falba is már „gyárilag” be van építve egy nagy, három szárnyú ajtó. Így akár egybefüggő nagy tér/terek is kialakítható(k).

10891540-14

Mivel a lakás a legfelső emeleten van, műszakilag lehetséges a fölötte lévő tetőtér beépítése is – de ehhez a jogi feltételek tisztázása és a társasházzal megegyezés szükséges.
Jól megosztható 2 három szobás-, vagy egy nagyobb és egy kisebb lakásra. Ez a megoldás jó lehet kétgenerációs családoknak is szeparált, mégis együtt lakásra.

A lakás rezsije: 60.000 /hó,tartalmazza a közös költséget, a teljes vízdíjat,felújítási alapot, szemétdíjat. Villany,-és gázdíj egyéni mérés után külön fizetendő.”

10891540-15

További 8 fotó a lenyűgöző, tágas lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!