A hét ingatlana: megtaláltuk Budapest legszebb lakását. De tényleg!

A hét ingatlana: megtaláltuk Budapest legszebb lakását. De tényleg!

Egyszerűen mesés otthonra bukkantunk. Az ára borsos, de cserébe tágas, 85 nm-es életteret kapunk. Hogy milyet? Mutatjuk!

Leírás

*** A 60-as évek AMERIKÁJA Buda szívében ***

Ha nem szeretne bajlódni a felújítással, nem akar mesterekkel vesződni, nem akar bútorokat válogatni, csempét választani, hanem rögtön szeretné élvezni a kényelmet, megtalálta álmai otthonát! Ha befektetésben gondolkodik, megtalálta a lakást, amely magas potenciált rejt, könnyen kiadható, magas megtérülést biztosít.

01

A LAKÁS JELLEMZŐI:

TÁGAS terek (85 nm-en), AMERIKAI konyha, BUDAI BELVÁROS, Mid Century Modern DESIGN, MINŐSÉGI anyagokkal felújítva ,NAPFÉNYES, 2 erkélyes, klimatizált, 2 hálószobás. A tágas nappaliba egyedi tervek alapján készített, szeletelt téglával díszített biokandalló fal került, amelynek egyik oldalán egy olvasó kuckó, míg másik oldalán tölgyfa polcok kerültek kialakításra. A nappali különlegessége még a függőfotel, amelyben kényelmesen lehet relaxálni egy fáradt nap után.

01a

A HÁZ JELLEMZŐI :

A lakás egy 12 lakásos, múlt század közepi, Bauhaus stílusú társasház első emeletén található. A ház tiszta, pénzügyileg rendezett, a már elnyert pályázatoknak és megtakarításnak köszönhetően folyamatosan karbantartott.
A gáz és villany egyedi fogyasztás alapján fizetendő. A lakás elhelyezkedésének és a korszerű felújításnak köszönhetően a fenntartási költségek kedvezőek.

KÖZÖS KÖLTSÉG : 23.000 Ft., mely tartalmazza : korlátlan vízfogyasztást, a csatornadíjat, felújítási alapot, a takarítást, a szemétdíjat, a közös villanyfogyasztást, a közös képviselet díját és a biztosítást.

A környéken minden megtalálható amire csak szükség lehet (bank,boltok,éttermek, gyógyszertár….stb). A Margit sziget , Rózsadomb, Gül Baba Türbéje sétával könnyedén elérhető.

02
03
04
04a
05
A vételár részét képezi az egyedi konyhabútor a beépített gépekkel (hűtő, mikrohullámú sütő, mosogatógép, sütő, kerámia főzőlap, páraelszívó), a nappali beépített kandalló, és a tölgyfa könyvespolc, a fa térelválasztó illetve a fürdőszoba berendezései. A többi bútor és a dekorációs tárgyak külön megállapodás alapján elérhetőek. 

Az ingatlan adatai

  • Ár: 74.999.999 Ft
  • Lakás típusa: Téglalakás
  • Alapterület: 85 nm
  • Emelet: 1. emelet
  • Szobák száma: 3
  • Ingatlan állapota: Újszerű
  • Fűtés típusa: Cirkó

06