Egy tökéletes lakás alapanyag a Rózsa utcából

Egy tökéletes lakás alapanyag a Rózsa utcából

Eladó néhány saroknyira a körúttól, a Nyugati pályaudvar közelében egy 46 m2-es, panorámás, napfényes, III. emeleti lakás a Rózsa utcában. Az ár megfelelő, az alaprajz és a lakás állapota, helyszíne és adottságai pedig akár álom-otthon alapanyaggá predesztinálják az ingatlant!

A Rózsa utcai lakásról, részletesen

 

Jelenlegi beosztása szerint egy hatalmas (28,5 m2) szobával, kényelmes konyhával (abból nyíló kamra) és egy kádas fürdőszobával bír. Plusz a 9 négyzetméternyi közlekedő. Minden helyisége ablakos, az ablakok kb 10-11 éve lettek kicserélve bukó-nyíló faablakokra. Ekkor történt meg az elektromos huzalok cseréje, illetve a fűtés korszerűsítése is (turbó kazánnal üzemeltetett cirkó). Épületen belül tökéletes az elhelyezkedése, mivel csak egy falszomszéd van (a konyha fala a hátsó lépcsőházzal közös).

fa

A műszaki alapok adottak, az alaprajz szerint pedig egy amerikai konyhás nappali plusz háló kialakítása lehetséges. Mivel a lakás esztétikai felújításra szorul, így érdemes ezt a lehetőséget is megfontolni, ezzel kellemes életteret nyerve akár egy pár számára, ill. kiadásra is (az elmúlt években is folyamatosan ki volt adva).

Közös költsége 9.000,- Ft. Minden közmű fogyasztás alapján fizetendő. (téli hónapokban kb. 10e Ft a fűtés, meleg víz és a főzéshez használt gázfogyasztás költsége. Nyáron kb. 4e Ft) Víz, villany kb. 3-3e Ft/hó/egy fő.

Környék, épület, közlekedés a Rózsa utcában és vonzáskörzetében

A saroképület homlokzata kb. 10 évvel ezelőtt lett felújítva, ezzel egyidőben a felszálló gáz strangok cseréje is megtörtént. A villamoshálózat felújítása is tervben,de a COVID miatt megállt ennek a projektnek a kivitelezése. Belső állapota átlagos.

A környékről: a körút, így a Nyugati csomópontja is 5 perc alatt érhető el gyalogosan. A vasúti sínek száma bizton csökkentve lesz, de hogy mi épül az anno kormányzati negyed-ként (most cirkusz negyed-ként) promótált helyszínre, nem tudni, de mindentől függetlenül nem hétköznapi a kilátás. Sőt! A környéken természetesen minden megtalálható. Karnyújtásnyira.

 

További részletek és fotók a Rózsa utcai lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?