Már az terápiás értékű, ha ezeket a ragyogó fotókat nézzük. Hát még itt lakni!

Már az terápiás értékű, ha ezeket a ragyogó fotókat nézzük. Hát még itt lakni!

104 nm. Nagynak tűnhet elsőre, de azért az ember könnyen megszokná a tágas tereket. Az alábbi, újlipótvárosi csodába egyszerűen nem lehet nem beleszeretni. Klasszikus elemek, elegancia, mégis élhető, modern környezet. Ó, azok a szőttesek és szőnyegek…!

Egyedül a fürdőszobán alakítanánk kicsit, minden más kifejezetten tetszetős. Hiába, ha van a múltból egy-két csodás, gondosan őrzött bútordarab és kiegészítő, minden más…

“KLASSZIKUSAN ELEGÁNS, ERKÉLYES nagypolgári otthon Újlipótváros szívében!
Belső Újlipótváros kedvelt utcájában, a Duna partnál eladó ez a 2. EMELETI, VILÁGOS, ERKÉLYES, FELÚJÍTOTT, CIRKÓ fűtéses gyöngyszem! Ez a barátságos atmoszférájú, hangulatvilágítással is ellátott, KÉT BEJÁRATÚ otthon tágas terekkel, ablakos konyhával és rendkívül jól átgondolt tároló lehetőségekkel rendelkezik, ráadásul egy kívül-belül gyönyörű, hívóliftes házban található.

04

Nappalijának erkélyéről a Duna és a Margit-sziget csodálatos PANORÁMÁJA tárul elénk, a kapun kilépve pedig néhány lépéssel a Pozsonyi út hangulatosan lüktető forgatagába érkezünk, így hamisíthatatlan Újlipóciai környezet veszi Önt körül ebben a rendkívül jó beosztású, kedves lakásban.
A műszaki és esztétikai felújítás során a villany- és vízvezetékek is cserélve lettek, a régi bejárati ajtó helyére pedig a nagypolgári környezetbe beleillő biztonsági páncélajtó került. A lakás akár 4 szobássá is alakítható. Új otthona zárt lépcsőházból nyílik.
A közelben a Szent István park, színházak, a Duna part, Margit-sziget és számos kisebb park nyújthat kellemes kikapcsolódást. Ritka lehetőség Újlipótvárosban, ne hagyja ki, hívjon! :)”

08

Az ingatlan adatai

  • Ár: 89.900.000 Ft
  • Lakás típusa: Téglalakás
  • Alapterület: 104 nm
  • Emelet: 2. emelet
  • Szobák száma: 3
  • Ingatlan állapota: Jó
  • Fűtés típusa: Cirkó
  • Belmagasság: 3.6m

01

02

03

05

05a

05b

06

06a

07

09

09a