Cikkek a arany címkével

Van másik! Ezúttal a Kossuth téren találtuk meg a kék luxust!

Ha a blogon valaki a kék kulcsszóra szűr – vagy csak folyamatosan követi posztjainkat -, számos kék színnel operáló luxus otthon anyaga ugrik fel. A kék-fehér párosítás egyre divatosabb, nyilván a Kossuth tér könyékének jómódú otthonait sem kerülte el a hullám!

Kék és arany: Duna, luxus, XIII. kerület!

Egy, a fehér alapot kék és arany színekkel megtörő és feldobó, 100 nm-es lakásban néztünk szét a Duna közvetlen közelében. Az Újlipótváros szíve és a miénk is megdobbant a 185 milliós lakás láttán. És az öné?

A hét színpárja: arany és szürke

Az elegáns, arany-szürke kombinációt természetesen egy eladó, impozáns otthonon keresztül mutatjuk be. A Budapest egyik legelőkelőbb részén, a Szent István Bazilikával szemben található, luxus szinten felújított polgári lakás inspiráció és persze megszerezhető, új is lehet.

A hét ingatlana: az arany csábítása 174,9 millióért vagy káprázat?

Hol máshol, mint az V. kerületben bukkantunk a most következő luxus otthon(ok)ra! A mai grafit szürke, fehér és fekete minimál trend mellett izgalmas látni, hogy más irányban is van mozgolódás. Klimt Csókja jó eséllyel nem eredeti a falon, de ez mit sem von le a még jó ízlés határain belül maradó, aranyba borult ingatlan értékéből….

Az ár sokkoló, de a látvány magáért beszél: egy extra szép kis lakás a Visegrádi utcában!

Aki egy ideje fővárosi lakást keresgél, tudja, hogy számos, frissen felújított 20-25-30 nm-es otthon várakozik a piacon. A most következő ingatlan valamivel nagyobb, 36 nm-es, de nem csak ezzel a tulajdonságával, hanem a kivitelezés hazai viszonylatban kiemelkedő ízlésességével, na meg a négyzetméter árával is azonnal felkeltette az érdeklődésünket. Hiába, van az a tervezés és munka,…

2019 az arany éve? Még egy felújított lakás a VII. kerületből!

Ragyogóan mutat a kék és az arany együtt, ebben az 57 nm-es, 49,5 millió forintért kínált erzsébetvárosi lakásban, az Erzsébet körút és a Dohány utca kereszteződése közvetlen közelében! Inspirációnak és megvásárolandó lakásnak is ajánljuk…

Ingatlanajánló

MÉG TÖBB INGATLAN