Kék és arany: Duna, luxus, XIII. kerület!

Kék és arany: Duna, luxus, XIII. kerület!

Egy, a fehér alapot kék és arany színekkel megtörő és feldobó, 100 nm-es lakásban néztünk szét a Duna közvetlen közelében. Az Újlipótváros szíve és a miénk is megdobbant a 185 milliós lakás láttán. És az öné?

A Duna közeli szépségről, részletesen

 

“EXKLUZÍV LAKÁS A DUNA PARTON!Részleges Dunai kilátással, kívül-belül szép, liftes társasházban, magas emeleti, frissen, teljes körűen, luxus minőségben felújított és berendezett lakás eladó. Az ingatlan egyedi fűtésű, klimatizált, új nyílászárókkal felszerelt. Kiváló elosztás 100 nm-en. Amerikai konyhás nappali, 3 különnyíló hálószobával, dupla komfort. A lakás teljes bútorzattal eladó. […]”

 

További részletek és fotók a Duna közeli lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Trendi színpárok, Duna ide vagy oda

 

Sok-sok zseniális lakberendezési színpárosítást vettünk már szemügyre. És bár a lakások, házak helyszíne csak esetenként volt a Duna közvetlen közelében, a látvány sosem hagyott hiányérzetet bennünk. Duna ide vagy oda, ügyes – és ízléses – húzásokkal bármilyen otthonból katalógusba illő szépséget varázsolhatunk! Jó példák a blogon, most!

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?