A hét ingatlana: kék és arany csoda 83 millióért a Paulay Ede utcában

A hét ingatlana: kék és arany csoda 83 millióért a Paulay Ede utcában

Nehéz lenne nem “kiszúrni” a 69 nm-es, belvárosi téglalakást. A fotók színei csak úgy vonzzák a tekintetet. Mi a felosztáson változtatnánk, de hát ugye ízlések és pofonok. Egy biztos: az otthon ragyogó. Ráadásul a bútorok az irányár tárgyát képezik!

Az ingatlan adatai

  • Ár: 83.000.000 Ft
  • Lakás típusa: Téglalakás
  • Alapterület: 69 nm
  • Emelet: 2. emelet
  • Szobák száma: 2
  • Ingatlan állapota: Újszerű
  • Fűtés típusa: Cirkó

Leírás

LUXUS A BELVÁROS SZÍVÉBEN! Eladásra kínálunk egy 69 m2-es luxus szinten felújított ingatlant a nyüzsgő Belváros szívében, mégis nyugodt és csendes környezetben. Az ingatlan egy gyönyörűen felújított belső kertes műemlék társasház második emeletén található, ablakai a Király utca és a Paulay Ede utca közötti Passzázsra néznek. A lakás teljes esztétikai és műszaki felújításon ment át, cserélésre kerültek a nyílászárók, a teljes elektronikai és vízhálózat. A padló és falburkolatok vagy magas minőségű hidegburkolatok, vagy az eredeti fa parketta, ami gondos felújítás után eredeti szépségében sugározza a polgári hangulatot a modern környezetben. Az ingatlanban a beépített bútorok egyedileg asztalossal készítették. A gardrób szobába egy funkcionálisan átgondolt beépített szekrény került kialakításra, a konyha teljesen gépesített.
Az ingatlanban található bútorzat a irányár részét képezik. A fürdőszoba a hálószobából nyílik, a kényelem érdekében kialakításra került egy külön vendégmosdó.
Az épületben összesen 12 lakás található, a lakóközösség kiemelkedően jó. A házban a rövidtávú lakáskiadás engedélyezett, tehát befektetési lehetőségnek is kitűnő!
A házból kilépve karnyújtásnyira elérhető a Gozsdu udvar, a Deák Ferenc tér, a Fashion Street, valamint számtalan szórakozási lehetőség és étterem. A parkolás kényelmesen megoldható a ház szomszédjában található mélygarázsos parkolóban.
00a
00b
00c 01 02 02a 03 04 05
További képek a ragyogó lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!