Van másik! Ezúttal a Kossuth téren találtuk meg a kék luxust!

Van másik! Ezúttal a Kossuth téren találtuk meg a kék luxust!

Ha a blogon valaki a kék kulcsszóra szűr – vagy csak folyamatosan követi posztjainkat -, számos kék színnel operáló luxus otthon anyaga ugrik fel. A kék-fehér párosítás egyre divatosabb, nyilván a Kossuth tér könyékének jómódú otthonait sem kerülte el a hullám!

 

A Kossuth téri luxus lakásról

“Parlament mellett, Dunára néző luxuslakás teljes bútorzattal eladó! 5. kerület legexkluzívabb régiójában , az Országház mellett, Kossuth tér egyik igazán impozáns épületében megvásárolható frissen és teljes körűen felújított,nappali + 2 hálószobás, két fürdővel és 2 toalettel rendelkező különleges lakás.

A 75nm hasznos területen praktikusan került elhelyezésre az amerikai konyhás nappali, magas árfekvésű, különleges kárpitos bútorokkal berendezve, valamint egy nagyobb hálószoba saját fürdővel ( ez nem a Kossut térre és az utcára néz) és egy kisebb vendégszoba, aminél a remekül szigetelő ablakok teljesen kizárják a zajt. Klímaberendezés, elektromos redőnyök, riasztó berendezés szolgálják az itt élők kényelmét.”

További részletek és fotók a Kossuth téri szépségről az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek, Kossuth tér ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?