2019 az arany éve? Még egy felújított lakás a VII. kerületből!

2019 az arany éve? Még egy felújított lakás a VII. kerületből!

Ragyogóan mutat a kék és az arany együtt, ebben az 57 nm-es, 49,5 millió forintért kínált erzsébetvárosi lakásban, az Erzsébet körút és a Dohány utca kereszteződése közvetlen közelében! Inspirációnak és megvásárolandó lakásnak is ajánljuk…

Az ingatlan adatai

  • Ár: 49.500.000 Ft
  • Lakás típusa: Téglalakás
  • Alapterület: 57 nm
  • Emelet: 2. emelet
  • Szobák száma: 2
  • Ingatlan állapota: Kiváló
  • Fűtés típusa: Gázfűtés

Leírás

***SZUPER, KÉNYELMES OTTHON AZ ERZSÉBET KÖRÚTTÓL PÁR LÉPÉSRE, AKÁR TELJES BERENDEZÉSSEL** SAJÁT CÉLRA ÉS BEFEKTETÉSNEK IS TÖKÉLETES VÁLASZTÁS! AZONNAL KIADHATÓ HOSSZÚTÁVRA!

A VII. kerület közepén, az 4-6 -os villamos és a 2-es metró találkozásának közelében, eladó egy felújított és berendezett, légkondicionált, 2. emeleti 2 szobás lakás. A jó állapotú, de mégis felújítás alatt álló épület a Dohány utcában található a New York Kávéház szomszédságában. A csendes, dél-keleti fekvésű lakás alapterülete 57 m2.
Az ingatlan újszerű állapotban van. Frissen felújítva, de megtartva az eredeti lakás báját, ízlésesen és elegánsan bútorozva várja új tulajdonosát. A berendezés megvásárolható külön megegyezés keretében! Tökéletes választás a belső udvarra néző, szuper elhelyezkedéssel rendelkező kis lakás fiatalok, párok, de akár üzletemberek részére is. Befektetésre is rendkívül ideális, mérete és elhelyezkedése miatt keresett az év bármely szakában, erre már semmit sem kell költenie!

00
00a
00bK
00d
A LAKÁSRÓL

A lakás egyszerű, de mégis luxus érzetet teremtő ötletek alapján lett felújítva és berendezve. Rendkívül világos és barátságos. Beosztása élhető. A bejárati ajtón belépve van egy kis fogadó tér, ahová letehetjük a kabátokat, cipőket. Innen nyílik a kádas fürdőszoba, a különálló WC, a reggelizős konyha, valamint 4 személyes étkezővel ellátott nappali. A nappaliból nyílik a közel 15 m2-es hálószoba.
Az ablakokon szúnyoghálóval szerelt új redőnyök vannak, a nyári forróságot pedig légkondicionáló berendezés teszi elviselhetővé. A fűtés új konvektorokkal oldható meg, a meleg vizet gáz falikazán adja. Ebben a lakásban minden készen várja az új lakót, aki szeretne nyugodt környezetben élni, mégis közel a nyüzsgő belvároshoz és karnyújtásnyira minden infrastruktúrától.

01
02
02a

A TÁRSASHÁZRÓL

A 3 emeletes társasház lakóközössége vegyes korosztályú. Az egyik földszinti lakást, rövid távú kiadással üzemeltetik. A ház pénzügyi helyzete rendezett, tartozásmentes, a közös képviselet nagy odafigyeléssel kezeli a házat. Nemrég a belső részek felújítása kezdődött meg, az esőcsatornák cseréjével. A közös költség 12.800.- Ft, mely tartalmazza a szemétszállítás, a takarítás, teljes körű ingatlan biztosítás, a közös területek víz-, és áramfogyasztását, a karbantartást és a közös képviselet díját és a felújítási alapot is, valamint a teljes víz és szennyvíz használatot. Minden egyéb fogyasztás elszámolása egyedi mérés alapján történik. A házban a legfőbb kábel tv és internet szolgáltató a UPC. […]

További részletek az ingatlanbazar.hu oldalán!