A hét színpárja: arany és szürke

A hét színpárja: arany és szürke

Az elegáns, arany-szürke kombinációt természetesen egy eladó, impozáns otthonon keresztül mutatjuk be. A Budapest egyik legelőkelőbb részén, a Szent István Bazilikával szemben található, luxus szinten felújított polgári lakás inspiráció és persze megszerezhető, új is lehet.

Arany és szürke álom, részletesen!

 

“[…] Az ingatlan egy gyönyörű Ybl Miklós tervei alapján épített 4 emeletes ház 1.emeletén található. Az ablakai a csendes Lázár utca platán fáira és a gyönyörű belső udvarra néznek. A ház kiváló állapotban van, az udvarban zöld növények, fák és madárcsicsergés teszi a belvárosi életet még élvezetesebbé.

Az arany és szürke színben pompázó ingatlan 1 + 2 félszobája, valamint az összes többi helység páratlan eleganciával rendelkezik. Bárhová lépünk is a lakásban azok színiekben és stílusban tökéletesen harmonizálnak egymással. A luxus szinten felújított lakás a maga 56 nm – vel ( valóságban 59 nm ) minden igényt kielégít. Külön konyhával, fürdőszobával és gardrób helyiségével, igényes minőségi bútorokkal berendezve, nyugodt kompromisszummentes életet biztosít. Minden benne van, amire szükség lehet. […]

00a

00b

01

02

03

04

05

További képek, alaprajz és részletek az arany és szürke lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?