Téliesített nyaraló a Tiszavasvári Strandfürdő közelében

Téliesített nyaraló a Tiszavasvári Strandfürdő közelében

A Tiszavasvári Strandfürdő vonzáskörzetében kínált, 13,9 milliós, téliesített nyaralóból még bármi lehet. Saját örömökre, vagy korszerűsítés után befektetésnek is izgalmas választás lehet az ajánlat a helyi ingatlanpiacon

“Tiszavasvári város vikkend telepén, 500 méterre a Tiszavasvári Gyógyfürdőtől, téliesített , földszint +tetőteres, 72 m2- es faház üdülőépület , 250 m2- es parkosított telken eladó ! Az üdülőépület aszfaltozott út mellett található. A telek végében 2 db fém, kerti szerszám tároló kapott helyet .Az üdülőépület nagyon jó helyen van , csendes utcában, jó/ segítőkész szomszédok mellett. 

Nyílászáró: Hagyományos fa ablakok zsalugáterrel. 

Fűtés : 3 db elektromos panel. 

Burkolat : kerámia, szőnyegpadló, hajópadló. 

Közművek: elektromos áram, vezetékes víz, szennyvízcsatorna. 

 

Az ingatlan tehermentes, tulajdon viszonya rendezett. Irányár : 13.9 M Ft. 

 

A Tiszavasvári Strandfürdő vonzerejéről

 

A nyári strandszezonban nyitva tartó Tiszavasvári Strandfürdő többféle medencével, gyógyhatású termálvízzel és szórakoztató élményelemekkel várja a vendégeket. A által szervezett Az Év Fürdője közönségszavazáson a Tiszavasvári Strandfürdő nyerte el A Helyiek Kedvenc Fürdője címet 2018-ban. A fürdőt az elmúlt években felújították, ennek köszönhetően új pancsoló gyerekmedence áll a kisgyermekes strandoló családok rendelkezésére, valamint az úszómedencét, illetve a gyerekmedencét is fűthetővé alakították. 

A strandfürdőben tanmedence, egy termál-, egy úszómedence és egy csúszda szolgálja a fürdőzők igényeit. A termálmedence jódos-brómos gyógyvize mozgásszervi és reumatikus betegségek kezelésére ajánlott, de bárki megmártózhat meleg vizében. Ezek mellett számos kiegészítő szolgáltatás: masszázs (wellness masszázs, talpmasszázs és sportmasszázs) és strandfoci áll a vendégek rendelkezésére. Továbbá a strandon ugrálóvár, trambulin, bungéé trambulin és splash is igénybe vehető. […]” 

További hasonló otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?