Cikkek a különleges címkével

Jó ízlés: egy valóban különleges nyaraló Balatonbogláron

A Balatonbogláron talált, különleges épület és lakberendezési megoldásaitól azonnal ünnepi hangulatba kerültünk. Izgalmas színek, kontrasztok és apró, de tökéletes megoldások, egy eladó házból! Nézzen szét egy ízléses nyaralóban a helyi ingatlanpiac kínálatában!

Ritkaság: váci lakás a vár tövében, persze terasszal!

Ennél különösebb, párját ritkító ingatlan biztos, hogy nincs Vácon. De jó eséllyel máshol sem. A Dunaparthoz közel, Budapesttől mindössze fél órányira egy kuriózum számba menő lakásban élhet! Vagy kialakíthat itt egy közösségi teret, jóga vagy művészeti központot. Élet 84 nm-en, kicsit másképp, mint megszoktuk!

Luxus ház Péterhegyen a Szép Házak Magazinból! 279 millióért

“Luxus, beleszeretős minimál csodaház, fantasztikus környezetben! Péter-hegy szép és csendes utcájában a 3. kerületben eladó 2009-ben épült, 2019-ben felújított, különleges, minimál stílusban épült, 310 m2-es családi ház, 1002 m2-es telken!” A többiről meséljenek a ragyogó fotók!

A Keleti Károly utcában csak pazar lakások vannak? Jöjjön egy újabb szerelem…

A II. kerület egyik leghangulatosabb utcájában, közel mindenhez, mégis megadva a “rózsadombi” hangulatot, egy újabb ragyogó ingatlanra bukkantunk. A 75 milliós lakás képei magukért beszélnek. Ha valaki esetleg nem ismeri a környéket, érdemes egyszer – egy kevésbé szürke napon – végigsétálnia az utcán. Ha szerencséje van, még Török Ferenc filmrendezővel is összefuthat…

Ingatlanajánló

MÉG TÖBB INGATLAN