Nógrád megyében egyetlen, 19 nm-es garázs van csak?

Nógrád megyében egyetlen, 19 nm-es garázs van csak?

Mindössze egy szem, 19 nm-es eladó garázs akad ma Nógrád megyében, legalábbis a helyi ingatlanpiac hivatalos tanúsága szerint. De akkor vajon hogyan jut ma bárki hozzá, ha szüksége van rá? Lehet, a garázs építés lesz a jövő befektetése…?
“Nógrád megyében, Salgótarján, Zagyvapálfalva városrészén, a Lukoil kút melletti garázssoron eladó egy db egyéni garázs.

 

Felszereltsége:

– kétszárnyas ajtó

-akna

-áram ellátás

-vízellátás(extra)

 

A feltüntetett ár irányár. Az ingatlan tehermentes. […] A Budapest felé vezető 21-es számú 4 sávos főútvonal az ingatlantól 25 méterre található, melyen kb. 80 perces autóútra van a főváros. A két város közt állandó távolsági buszjárat indul minden órában, kb. 90 perces menetidővel. […]”

További lehetőségek az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

 

Tipp mindenkinek, Nógrád megyében és azon is túl!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?