Videó is van a 330 milliós, XIII. kerületi szépségről!

Videó is van a 330 milliós, XIII. kerületi szépségről!

330 millió forintra lesz szüksége annak, aki a most következő, csodás és persze szuper panorámás luxus lakásra vágyik. Igazi, hamisítatlan XIII. kerületi életérzés!

 

A 330 milliós szépségről, részletesen

 

“Eladó Budapesten a 13.kerületben közel a Duna parthoz, frekventált helyen egy 169 nm-es 3 szobás lakás. A 330 millió forintért kínált ingatlan egy Apartmanház 9 emeletes épületének az egyik tetőtéri panorámás lakása. Az ingatlan 2021 év elején lett teljes körűen felújítva. Az ingatlan teljes berendezéssel, felszereléssel, gépészettel eladó. A lakás szinte körbe teraszos, amit Holland műfű borít és egy 40 nm es része távirányítással nyitható-zárható üvegfallal körbezárt, valamit a terasz tetőszerkezete is távirányítással felnyitható. Az egész lakás áramellátását a tetőn elhelyezett napelemek biztosítják.

Gyönyörű panorámával bír az ingatlan a Budai várra a Margitszigetre, a Dunára. Az ingatlan minden helyisége klimatizált. Az épület saját belső udvarral rendelkezik és saját játszótérrel. A 330 milliós ingatlanhoz az épületben wellness részleg is tartozik. Az apartmanház saját mélygarázzsal rendelkezik és 24 órás porta szolgálattal van biztosítva. Az eladó lakáshoz 2 db parkoló tartozik a mélygarázsban, valamint hozzá az elektromos autók töltésére kiépített töltőhely. Ugyanezen a -1 szinten található a lakáshoz tartozó 4 nm es zárható tároló is. Az ingatlantól mindössze pár perc sétára megtalálható iskola, üzletek, bevásárló központok. […]”

 

További részletek és fotók a 330 milliós lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán! Videón is körbenézne? Itt megteheti!

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?